Onze geschiedenis

Artiliège werd opgericht en 1983 en heeft zich snel ontwikkeld in de sector van industriële ventilatie en onderhoud van ventilatoren. Na een korte inloopperiode (begin van de jaren ’90) neemt de onderneming een hoge vlucht. De omzet is in 3 jaar verzesvoudigd. De geboekte winst wordt onmiddellijk opnieuw in de onderneming geïnvesteerd.

Artiliège blijft groeien en wordt in 2000 gecertificeerd volgens ISO en VCA (VGM = Veiligheid, Gezondheid en Milieu)*. En 2017 wordt ze voor de zesde keer gecertificeerd voor kwaliteit en veiligheid.

Zeer grote Belgische en buitenlandse ondernemingen beslissen om ons hun vertrouwen te stellen en de kantoren en werkplaatsen worden te klein.

In mei 2004 verhuizen we naar in onze nieuwe kantoren en verdubbelen we de oppervlakte van onze werkplaatsen.

  • Vergroting van de werkplaats tot 400 m².

  • Installatie van een nieuw computergestuurd balanceerapparaat CEMB HOFFMANN Z4500 GGV om schoepenwielen van groot formaat uit te kunnen balanceren (max. 2300 mm).

  • Een nieuwe uitdaging wordt aangegaan!

    Om te voldoen aan steeds frequentere aanvragen van talrijke klanten, wordt beslist om het departement HVAC op te richten. Haar succes heeft onmiddellijk onze meest optimistische verwachtingen overtroffen.

  • Omvorming van de zone voor de ontvangst van de vrachtwagen en aanpassing van de gevelmuur om de toegang voor zware vrachtwagens te vergemakkelijken.

  • Installatie van fotovoltaïsche panelen met een totaal vermogen van 20 kVA

  • WE BETREKKEN ONZE NIEUWE KANTOREN.